About

Adsota’s events are organized with the purpose of sharing knowledge, connecting mobile and ads players, as well as adding more value to mobile and ads community.

Event

01st
Mar-2019

Bangkok, Thailand

Workshop #10: End-to-End Strategy to Global Reach

AppotaX Workshop #10: End-to-End Strategy to Global Reach will feature presence of experts from Google, Firebase, Extend Interactive and Digitoy.xyz. The workshop will delve into analyzing and providing solutions for user acquisition strategies, app analytics, as well as discussing how to maximize rewarded ads opportunity.


30th
Nov-2018

Hanoi, Vietnam

Workshop #9: Quản trị nguồn vốn hiệu quả cho game/app studio

ADSOTA Workshop #9 với chủ đề "Quản trị nguồn vốn hiệu quả cho game/app studio" sẽ có sự góp mặt của các chuyên gia tên tuổi, thành viên sáng lập đến từ một số Game Studio thành công trong việc quản trị nguồn vốn. Nội dung buổi workshop sẽ đi sâu vào phân tích và đưa ra lời giải cho các bài toán liên quan đến nguồn vốn đầu tư như thời điểm thích hợp để gọi vốn, cách xác định những nguồn vốn cần thiết hay những điều cần chuẩn bị cho việc thuyết phục nhà đầu tư, v.v...


17th
Aug-2018

Hanoi, Vietnam

Workshop #8: User Life-time Value - Make a loyal friend out of your users

Với chủ đề User Life-time Value - Make a loyal friend out of your users, cùng sự góp mặt của các chuyên gia tên tuổi, giàu kinh nghiệm, chương trình đi sâu vào các khía cạnh của LTV, đem đến cái nhìn cụ thể về các mô hình phổ biến hiện tại, những phương hướng hiệu quả để áp dụng chúng vào các chiến lược marketing cho ứng dụng di động.


30th
Jan-2018

Hanoi, Vietnam

Workshop #7: Building Right User Acquisition Strategies for 2018

What should mobile app developers, mobile marketers do to drive more downloads, acquire more users in 2018? Let's find out at Adsota Workshop #7, participated by Google experts and CEO of Umbala Vietnam as guest speakers.


1
You need support?